Ontspannings Massage

Iedereen kent het: stress, vermoeidheid, pijn, een jachtig leven. Je voelt je slap, energieloos of je hebt fysieke pijn. Een massage biedt je de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust, met als resultaat een helend effect op lichaam en geest.
Toe aan een moment van wellness voor jezelf?
Gun jezelf een van de heerlijke ontspannende massage

Er kan een keuze gemaakt worden uit een gedeeltelijke of algehele massage in een nader te bepalen tijdsduur.

TARIEVEN

30 minuten € 25,00
60 minuten € 47,50
90 minuten    € 65,00

Sportmassage

Sportmassage is een goed middel om herstel na inspanning te bevorderen en een hulp ter voorbereiding op belasting.

Bij sport wordt het lichaam vaak totaal belast. Door bepaalde bewegingspatronen worden sommige gedeelten van het lichaam extra belast. De spieren en de bijbehorende structuren hebben bij overbelasting vaak veel te lijden. Dat uit zich in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Eenvoudige spierpijn betekent dat er minimale beschadiging is opgetreden van spiercellen. Door onvoldoende herstel ontstaat steeds meer overbelasting, waardoor ten slotte een blessure ontstaat. Veel chronische klachten op latere leeftijd vinden hun oorsprong in vroegere overbelasting van het lichaam. Als de spieren niet in goede conditie zijn, kunnen andere structuren overbelast worden. Diverse aandoeningen worden verklaard uit insluipende veranderingen in het spierweefsel. Massage is er vooral op gericht deze insluipende problematiek en veranderingen in het spierweefsel te bestrijden.

Een denkfout welke vaak gemaakt wordt is, dat sportmassage alleen voor sportende mensen bedoeld is. Maar werken kan soms een hele zware sport zijn en ook voor die “atleten” kan een sportmassage de oplossing zijn om in een goede conditie te blijven.

Er kan een keuze gemaakt worden uit een gedeeltelijke of algehele massage in een nader te bepalen tijdsduur.

TARIEVEN

30 minuten € 25,00
60 minuten € 47,50  
90 minuten € 65,00